Kledij

Voorlopig behouden zowel de wielertoeristen als de mountainbikers hun eigen kledij met hun eigen sponsos. Pas als we over een paar jaar nieuwe kledij bestellen, wordt er gekozen voor dezelfde kledij en dezelfde sponsors. De kledij van de wielertoeristen wordt besteld bij Vermarc nv, de kledij van de mountainbikers bij Verge nv.

Het basispakket bestaat uit een trui met korte mouwen, een trui met lange mouwen, een korte broek met bretellen & zeem en een lange broek met bretellen en zeem. Alles samen heeft een waarde van ongeveer € 185,00. Wie regelmatig deelneemt aan de groepsactiviteten van de club, wordt geacht in de clubkledij te rijden. Nieuwe leden, die regelmatig deelnemen aan de activiteiten van de club, betalen bovenop het inschrijvingsgeld nog € 100,00 voor het basispakket kledij. Wie niet deelneemt aan groepsactiviteiten van de club maar enkel aansluit omwille van de verzekering en de vergunning, moet geen clubkledij aankopen.

Bestelling voor de mountainbikers bij henk.ostyn@telenet.be - zie ontwerp kledij mountainbikers.

Bestellingen voor de wielertoeristen. Download een bestelformulier WT en bezorg het aan bij osstyn.decock@gmail.com - zie ontwerp hieronder.